Polls

Cum vi se pare... ?
 

Cine e On-Line

Bun venit. Print E-mail
Written by Slash   
Friday, 29 June 2007
Hello. Pentru toti cei care nu ma cunosc, eu sunt Slash, iar pentru toti prietenii si nu numai, salut si bine ati venit!

Despre mine: Sunt din Mizil, momentan sunt stabilit in Bucuresti cu prietena mea Andra, pe care o pup pe aceasta cale!! Iubesc Linux-ul, imi place PHP-ul si imi place sa ma joc prin ele mult! Sunt anul 2 la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Matematica-Informatica, sectia Informatica.

Imi place la nebunie sa fac site-uri. Pentru a vedea ce site-uri am facut pana acum, dati click pe READ MORE...

Slash! features:

  • Ulei esential de scortisoara - Site-ul unei firme de constructii. Aceasta firma se bazeaza pe constructiile cu structura din lemn. Intrati si vedeti ce pot face baietii.
  • www.talpahlabs.ro - Site-ul personal al unui foarte bun prieten. He's the MASTER in PHP. (nu este facut de mine, fac doar reclama Laughing)
  • www.univers2000.ro - O formatie de lautari din Mizil. Parerea mea ca sunt cei mai buni in materie de nunti si petreceri.
  • www.djslash.3x.ro - Un forum de calculatoare. Daca aveti probleme intr-ale calculatoarelor, nu ezitati sa postati.
  • www.scutere.bleu.ro - Daca este cineva interesat de scutere, sau vrea sa-si achizitioneze unul, aici este locul unde veti gasi scutere ieftine si bune.


Pentru orice intrebari, de orice fel in materie de calculatoare, va astept sa postati pe forum sau la adresa de e-mail:    slash (at) talpahlabs (dot) ro






Last Updated ( Friday, 29 June 2007 )
 
Next >
Apr
27
2024
Today

Login Form






Lost Password?
No account yet? Register